Om Skippernotes – og om mig

Velkommen til Skippernotes

Tanken er at gøre Skippernotes til stedet, hvor du kan læse om sjove, interessante, spændende og sikkert også nyttige gadgets, grej, tøj og andre ting til og for sejlere. Denne blog er koblet løst med min “sejlklub” på Facebook, Tursejlads & Sejlsport, som i skrivende stund (august 2014) har over 3.300 medlemmer. I denne gruppe lægges mange nyttige, interssante og spændende poster, og den kan varmt anbefales alle, som interesserer sig for sejlads og både. Du finder den her: https://www.facebook.com/groups/Sejlads/

Jeg sejler selv for sejl, men her er ingen begrænsninger og alle sejlere er velkomne – uanset om du sejler for sejl, motor, ror, SUP’er, kitesurfer, windsurfer eller bevæger dig rundt på eller i vandet på anden vis.

Lidt om mig

Selv er jeg sejler og sejlerinstruktør. Jeg er medlem af og instruktør hos KDY, Kongelig Dansk Yachtklub, hvor jeg underviser i J/80 og Farr 40, og desuden sejler DS37 i ny og næ. Desuden sejler jeg kapsejlads på en X-34 og har også sejlet meget X-332 og X-99.

Selv har jeg en cruisingbåd, en Amel Santorin ketch ved navn Salvagny – som du kan finde på Facebook-siden http://www.facebook.com/Yachtsalvagny

3 tanker om “Om Skippernotes – og om mig

  1. Nicolai Ehlers

    Tillykke med siden, eller skal vi sige: til siden med lykken. Det kan være lige fedt, jeg mener begge dele. Når en kompetent mand starten noget brugbart og hyggeligt, om det vi sejlere går op i, så er vi jo i lykkeland.
    Ønsker dig god luft under vingerne.

    Like

    Svar

Skriv en kommentar